Over ons

Ons westieverhaal begon eind 1997 met de komst van Tita. Geen showhondje, maar een heel lief en aanhankelijk hondje. Ze was de kameraad van iedereen en vergezelde ons overal. Of het nu om een skivakantie ging of een fietstrektocht, Tita was er bij. Hotelkamer, tent, b&b, vakantiehuis, … het maakte voor haar niet uit, ze voelde zich overal prima. Ze was bij haar roedel en dat telde!

Op 7/05/2007 hebben we helaas afscheid moeten nemen van Tita.
Een gesloten baarmoederontsteking werd haar fataal.  De leegte in huis was toen enorm.

Een maand na haar dood kwam Armadale’s She is the One (Sue) bij ons wonen. Ze was toen bijna 5 jaar en had al een paar nestjes gehad. Sue is een heel lief en mooi hondje en geniet van alle aandacht als “oudste” van de roedel.

Met dank aan haar fokster Ilse Blankestijn van Armadale’s westies die ons haar “gepensioneerde” teef toevertrouwde.

Een paar maanden later kwam pupje  Balmoral’s Brooklet White Blush (Toya) onze roedel vervoegen en samen met haar groeide stilaan de wens om eens een nestje te fokken. Toya werd gefokt door Wilma Koster van Balmoral’s Brooklet West Highland White Terriers en Schotse Terriers

2009
In het voorjaar volgde ik de initiatiecursus voor jonge fokkers en in het najaar werd onze kennelnaam “dolce con spirito” geregistreerd.

2010
Na een positief keurverslag door keurmeester Berghäuser hebben we besloten om een nestje te fokken. Graag bedank ik Wilma Koster voor de deskundige begeleiding.